sminktips



10 tips till fin ögon makeup!


1. Glöm inte bort att sudda!
Makeup i skarpa fält är aldrig snyggt. Oavsett nyans så gör det sig bäst om man suddar ut och matchar.

2. För att få till den perfekta appliceringen av flytande eyeliner så är det bra att börja med en mall. Applicera den formen du önskar med en mjuk svart ögonskugga, sedan täcker du över denna i korta drag med med penseln du har doppat i flytande eyeliner för att få det bästa resultatet.

3. Innan du applicerar mascaran är det viktigt att komma ihåg att böja ögonfransarna. På så sätt får du ett piggare och frächare utseende oavsett hur tidigt det är på morgonen.

4. Sotade ögon. Det kan man enkelt få till med en svart eyeliner som man applicerar både på den övre och nedre fransraden. Knip ihop ögonen i några sekunder och du har sotade ögon på ett, två tre.

5. Om du har tunna ögonbryn, men vill ha dem lite fylligare, så kan du fylla i dem med en brow definer. Kom ihåg att arbeta med håren som de naturligt växer, och använda korta lätta drag. Sedan kan du fylla i med en mörkare nyans av puderskugga där du redan har fyllt i med brow defineren. Då skapas en naturlig illusion av kraftigare ögonbryn.

6. Om du har små ögon och vill ge intrycket av att de är större eller helt enkelt vill öppna upp ögat lite, så är ett bra tips att använda en vit eyeliner på undre fransraden. Applicera sedan en silvrig ögonskugga i inre ögonvrån, och voila du får ett öppet och vaket utseende.

7. Vaknat upp med extra puffiga och tunga ögonlock? Hoppa över de skimrande ögonskuggorna i metallicnyanser, det är bättre att satsa på mörkare, matta nyanser.

8. Har du problem med att din ögonskugga lätt fastnar i ögonglobslinjen?
Ta en bommulstuss med lite ansiktsvatten och applicera över hela ögonlocket, sedan kan du lägga ögonskuggan när det har torkat. Då sitter ögonskuggan som berget!

9. Om du ska på fest och en halvtimme innan du ska gå så upptäcker du att den flytande eyelineren är slut.
Det är ingen fara, ta bara en tunn pensel och doppa den i vattenfast mascara och påför denna sedan som eyeliner. Då har du en helt kladdsäker eyeliner.

10. För att skapa en extra mörkbrun look om du har bruna ögon så är ett bra tips att lägga ett dubbelt lager med brun eller koboltblå mascara på övre fransraden. Då skapas mycket förföriska ögon.



hiss: halsduk - så mysigt när det är kallt ute!

mysig halsduk från h&m


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0